Oikeudellisia tietoja

Tietosuojalauseke

1. Johdanto
Tervetuloa verkkosivullemme! Tietojesi turvaaminen ja yksityisyytesi suojaaminen on meille tärkeää. Kerromme seuraavassa, mitä tietoja käsittelemme milloinkin ja mihin tarkoitukseen ja minkä oikeusperustan nojalla me niitä käsittelemme. Saat tietää, kuinka tarjoamamme palvelut toimivat ja millä tavoin henkilökohtaiset tietosi suojataan niiden yhteydessä.

EU:n tietosuoja-asetuksen (jäljempänä GDPR) 4 artiklan 1 kohdan mukaan henkilötietoja ovat kaikki tunnistettuun tai tunnistettavissa olevaan luonnolliseen henkilöön liittyvät tiedot. Tunnistettavissa olevana pidetään luonnollista henkilöä, joka voidaan tunnistaa suoraan tai epäsuorasti. Lisätietoja löytyy mm. GDPR 4 artiklan 1 kohdasta.

Tämä tietosuojalauseke voidaan lukea, tallentaa ja tulostaa koska tahansa.

Siltä osin kuin käytämme henkilötietojen käsittelyn oikeusperustana oikeutettua etuamme tai kolmannen osapuolen oikeutettua etua (GDPR 6 artiklan 1 kohdan f alakohta), sinulla on GDPR 21 artiklan mukainen vastustamisoikeus:

GDPR 21 artiklan mukaan sinulla on oikeus
milloin tahansa vastustaa henkilötietojesi käsittelyä. Silloin henkilötietoja ei enää käsitellä suoramarkkinointitarkoitukseen tai siihen liittyvään profilointiin.

Emme käsittele henkilötietojasi vastustamisen jälkeen muihinkaan tarkoituksiin, paitsi jos voimme osoittaa, että käsittelyyn on olemassa huomattavan tärkeä ja perusteltu syy, joka syrjäyttää omat etusi, oikeutesi ja vapautesi, tai jos se on tarpeen oikeusvaateen laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi (ks. GDPR 21 artiklan 1 kohta, ns. "rajoitettu vastustamisoikeus"). Tällaisessa tapauksessa sinun on esitettävä vastustamiselle henkilökohtaiseen tilanteeseesi liittyvät perusteet.

Voit vastustaa henkilötietojesi käsittelyä henkilökohtaiseen tilanteeseesi liittyvillä perusteilla myös, kun käsittely tapahtuu tieteellisiin tai historiallisiin tutkimustarkoituksiin tai tilastollisiin tarkoituksiin GDPR 89 artiklan 1 kohdan mukaan, paitsi milloin käsittely on tarpeen yleistä etua koskevan tehtävän suorittamiseksi (ks. GDPR 21 artiklan 6 kohta).

Vastustamisoikeuteen viitataan jäljempänä vielä erikseen yksittäisissä kappaleissa (esim. "Sinulla onvastustamisoikeus"),mikäli tämä oikeus on olemassa. Löydät sieltä myös tarkempia tietoja vastustamisoikeuden käyttämisestä.

Jotta tietosuojalauseke olisi selkeä, viittaamme eri kohdissa linkkien avulla tietoihin ja tietosuojalausekkeisiin, jotka ovat ulkoisilla verkkosivuilla (ks. myös kappale"Sosiaaliset verkot & ulkoiset linkit"tässä tietosuojalausekkeessa). Pyrimme pitämään tässä tietosuojalausekkeessa mainitut linkit ajantasaisina. Verkkosivujen jatkuvan päivittämisen vuoksi ei kuitenkaan voida taata, että linkit toimivat oikein. Mikäli huomaat, että jokin linkki ei toimi, ilmoita siitä meille, niin voimme päivittää sen ajan tasalle.

 

2. Rekisterinpitäjä
GDPR 4 artiklan 7 kohdan mukainen henkilötietojen käsittelystä vastaava rekisterinpitäjä:

Afrikka Etelä-Afrikka TENTE Castors South Africa Pty (Ltd), 2 Wankel Street, Jet Park, P.O. Box 26602, East Rand 1462
Amerikka Kanada TENTE Canada, Inc., 42 Cardico Drive, Stouffville, Ontario, L4A 2G5
  Kanada TENTE Canada, Inc., 9270 Henri-Bourassa, Saint-Laurent, Quebec, spanS 1L5
  USA TENTE Casters, Inc., 2266 Southpark Drive, Hebron, KY 41048
Aasia Kiina TENTE Casters (Suzhou) Co., Ltd., #9 Jinling Industrial Estate, No. 88, East Jinling Road, Suzhou Industrial Park, Jiangsu 215122
  Japani TENTE Casters Co., Ltd., 13, Chidori-cho, Ichikawa-city, Chiba, 272-0126
  Korea TENTE Korea Representative Office, 7th Fl. Dokseodang-ro 85, Yongsan-gu, 04419, Seoul
Australia Australia TENTE Castors & Wheels Pty. Ltd., Unit B4, 3 – 29 Birnie Ave, Lidcombe NSW 2141, PO Box 322, Sydney Markets NSW 2129
Eurooppa Belgia TENTE NV, Industriezone 9, 9770 Kruishoutem
  Tanska TENTE A/S, Birkemosevej 32, 8361 Hasselager
  Saksa TENTE-ROLLEN GmbH, Herrlinghausen 75, 42929 Wermelskirchen
  Suomi TENTE OY, Fraktvägen 5A, 435 33 Mölnlycke
  Ranska TENTE S.A.S., 11, rue de l‘Orme Brisé - Pringy, 77986 St Fargeau Pthierry Cedex
  Ranska TENTE Polyurethane Parts S.A.S., 1103, Route Charnay-Les-Mâcon, 71960 Chevagny les Chevrières
  Ranska TENTE Roulettes Polymères-Bruandet S.A.S., 13 rue des Charmois, 39700 La Barre
  Irlanti TENTE LTD., Ballymote, Co. Sligo, F56 VK80
  Italia TENTE Ruote S.r.l., Via del Lavoro, 1, 20084 Lacchiarella (MI)
  Latvia TENTE SIA, Lapegles, Stūnīši, Olaines novads, LV -2117
  Alankomaat TENTE Wielen B.V., Noorderdreef 66, 2153 LL Nieuw-Vennep
  Norja TENTE AB, Fraktvägen 5A, 435 33 Mölnlycke
  Puola TENTE Sp. z o.o., ul. Gdyńska 131, 62-004 Czerwonak k. Poznania
  Portugali TENTE RUEDAS, S.A., Rua do progresso No. 424, 4455-534 Perafita, Porto
  Romania TENTE RO S.R.L., Doina 7, Bloc PB78, Ap. 2, 410326 Municipiul Oradea
  Venäjä TENTE LTD, Vostryakovskiy proezd 10B, str.3 Moscow 117403
  Venäjä TENTE LTD, Tankistov str. 179 B, Chelyabinsk 454085
  Ruotsi TENTE AB, Fraktvägen 5A, 435 33 Mölnlycke
  Sveitsi TENTE AG, Bösch 41, 6331 Hünenberg
  Espanja TENTE RUEDAS, S.A., Calle Vilatort 6, Apartado de Correos 212, Pol. Coll de Montcada, 08110 Montcada y Reixach, Barcelona
  Tšekki TENTE s.r.o., 696 66 Sudoměřice 550
  Ukraina TENTE UKRAINE LLC, Saperno-Slobodskoj Str., Bldg. 3, 03039 C. Kiev
  Unkari TENTE Magyarország Kft., 1117 Budapest, Hunyadi János út 162.
  Yhdistynyt kuningaskunta TENTE Castors Limited, 100 Papyrus Road, Werrington, Peterborough, PE4 5HN
  Valko-Venäjä TENTE BEL PE, Svislochskaya st.39/4, 220075 Minsk

 

3. Tietosuojan yhteyshenkilö
Kun sinulla on kysyttävää henkilötietojesi käsittelystä ja tietosuojaa koskevista oikeuksistasi, ota yhteyttä:

Christian Beyer
Herrlinghausen 75
D-42929 Wermelskirchen
Faksi: +49 2196 99-122
Sähköposti: privacy@tente.com

 

4. Lokitiedostot
Aina kun vierailet verkkosivullamme, keräämme automaattisesti tietoja laitteesi järjestelmästä ja tallennamme ne ns. palvelimen lokitiedostoihin. Nämä tiedot ovat tunnistettuun tai tunnistettavissa olevaan luonnolliseen henkilöön (tässä: verkkosivulla vierailija) liittyviä tietoja. Selaimesi siirtää tiedot automaattisesti, kun vierailet verkkosivullamme. Näitä ovat seuraavat tiedot:

  • verkkosivullamme vierailun kellonaika (isäntäpalvelimen hakuhetki),
  • sen verkkosivun URL-osoite, josta olet hakenut verkkosivuamme,
  • käyttöjärjestelmäsi,
  • käyttämäsi selaimen tyyppi ja versio,
  • tietokoneesi IP-osoite.

Käsittelyn tarkoituksena on mahdollistaa verkkosivumme käyttö laitteeltasi sekä verkkosivun oikea näkymä laitteellasi tai selaimessasi. Lisäksi tietoja käytetään verkkosivumme optimointiin sekä järjestelmiemme turvallisuuden takaamiseen.

Tietoja analysoidaan tilastollisiin tarkoituksiin. Käyttäjien valintojen tilastollinen analyysi antaa meille mahdollisuuden muun muassa muokata ja optimoida tarjontaamme kiinnostuksen mukaan sekä tunnistaa turvallisuuden kannalta olennaiset tapahtumat. Tilastollisiin tarkoituksiin suoritetun käsittelyn tuloksena ei ole henkilötietoja vaan koottuja tietoja. Tuloksia tai henkilöön liittyviä tietoja ei käytetä yksittäisiin luonnollisiin henkilöihin kohdistuviin toimenpiteisiin tai päätöksiin.

Käsittelyn oikeusperusta on GDPR 6 artiklan 1 kohdan f alakohta. Meillä on oikeutettu etu tarjota teknisesti toimiva verkkosivu selaintasi varten ja mahdollistaa tiedonsiirto päätelaitteesi ja palvelimemme välillä. Viimeksi mainittu edellyttää teknisesti etenkin IP-osoitteesi käsittelyä. Meillä on oikeutettu etu käsitellä tietoja tilastollisiin tarkoituksiin, jotta verkkosivun optimaalinen toiminta selaimessasi ja järjestelmämme turvallisuus voidaan taata.

Käsiteltyjä tietoja säilytetään vain niin kauan kuin se on tarpeen tarkoituksen saavuttamiseksi tai lakisääteisten vaatimusten täyttämiseksi.

Tietojen vastaanottajat ovat TENTE International GmbH, joka käsittelee tietoja sopimuksen nojalla, sekä isäntäpalvelin, joka on TENTE Internationalin sopimuskumppani.

Vastustamisoikeus
Sinulla on vastustamisoikeus. Voit käyttää vastustamisoikeuttasi ilmoittamalla siitä meille koska tahansa (esim. sähköpostitse osoitteeseen privacy@tente.com ).

Henkilötietojen luovutusta ei määrätä laissa tai sopimuksessa, eikä se ole myöskään edellytys sopimuksen syntymiselle. Sinulla ei myöskään ole velvollisuutta luovuttaa henkilökohtaisia tietoja. Niiden luovuttamatta jättäminen johtaa kuitenkin olosuhteista riippuen siihen, että et voi käyttää verkkosivuamme tai et voi käyttää sen kaikkia ominaisuuksia.

 

5. Evästeet
Verkkosivumme käyttää evästeitä. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan laitteellesi verkkosivun käytön helpottamiseksi. Evästeisiin voidaan tallentaa verkkosivun tietoja ja asetuksia niin, että niitä ei tarvitse asettaa tai antaa uudelleen aina, kun verkkosivulla vieraillaan. Evästeissä on ns. evästetunniste, jonka avulla voidaan osoittaa se laite, johon eväste on tallennettu. Käytämme seuraavia evästeitä:

  • Evästeet, jotka sisältävät sattumanvaraisesti luodun, konkreettisen tunnistenumeron, jolla sinut tai laitteesi voidaan tunnistaa verkkosivullamme vierailun aikana. Nämä evästeet poistetaan automaattisesti vierailun lopussa. Näitä ovat etenkin seuraavat:
    • ASP.NET_SessionId
    • AspxAutoDetectCookieSupport
  • Evästeet, jotka sisältävät sattumanvaraisesti luodun, konkreettisen tunnistenumeron, jolla sinut tai laitteesi voidaan tunnistaa verkkosivullamme vierailun aikana. Nämä evästeet poistetaan automaattisesti tunnin kuluttua. Näitä ovat etenkin seuraavat:
    • external_no_cache
    • frontend_cid
    • frontend
  • Evästeet, jotka sisältävät sattumanvaraisesti luodun, konkreettisen tunnistenumeron, jolla sinut tai laitteesi voidaan tunnistaa verkkosivullamme. Näiden evästeiden avulla tallennetaan se, oletko hyväksynyt tietosuojalausekkeemme. Nämä evästeet poistetaan automaattisesti vuoden kuluttua. Näitä ovat etenkin seuraavat:
    • te-cookie-accept

Käsittelyn tarkoituksena on helpottaa verkkosivun käyttöä ja tarjota mahdollisuus asetusten tallentamiseen.

Käsittelyn oikeusperusta on GDPR 6 artiklan 1 kohdan f alakohta. Meillä on oikeutettu etu tarjota sinulle verkkosivu, joka tallentaa omat asetuksesi ja tekee verkkosivulla vierailusta sinulle helpompaa.

Vastustamisoikeus

Sinulla on vastustamisoikeus.

Voit selaimesi asetuksissa rajoittaa evästeiden sijoittamista tai estää sen kokonaan. Voit myös asettaa selaimesi poistamaan evästeet automaattisesti, kun selainikkuna suljetaan.

Muun muassa täältä saat tietoja siitä, kuinka poistat evästeet ja muutat evästeasetuksia yleisimmissä selaimissa:
Google Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647
Mozilla Firefox: https://support.mozilla.org/en-US/kb/delete-cookies-remove-info-websites-stored
Apple Safari: https://support.apple.com/kb/PH21411
Microsoft Internet Explorer: https://support.microsoft.com/en-gb/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies

Henkilötietojen luovutusta ei määrätä laissa tai sopimuksessa, eikä se ole myöskään edellytys sopimuksen syntymiselle. Sinulla ei myöskään ole velvollisuutta luovuttaa henkilökohtaisia tietoja. Niiden luovuttamatta jättäminen johtaa kuitenkin olosuhteista riippuen siihen, että et voi käyttää verkkosivuamme tai et voi käyttää sen kaikkia ominaisuuksia.

Myös muut käyttämämme palvelut käyttävät evästeitä. Evästeistä ilmoitetaan yksittäisten palvelujen kohdalla.

 

6. Tietoja Google-palveluista
Käytämme verkkosivullamme erilaisia Google Inc.:n (jäljempänä "Google"), 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA, palveluita.

Tarkempia tietoja yksittäisistä Googlen palveluista, joita käytämme tällä verkkosivulla, on jäljempänä tietosuojalausekkeessa.

Google-palvelujen käytön yhteydessä Google kerää olosuhteista riippuen tietoja (myös henkilökohtaisia tietoja) ja käsittelee niitä. On mahdollista, että Google luovuttaa tietoja myös kolmannessa maassa olevalle palvelimelle.

Kuten Googlen Privacy Shield -sertifikaatista (osoitteessa https://www.privacyshield.gov/list hakusanalla "Google") ilmenee, Google on sitoutunut noudattamaan EU-US Privacy Shield -sopimusta ja Swiss-US Privacy Shield -sopimusta Euroopan unionin jäsenvaltioista ja Sveitsistä peräisin olevien henkilökohtaisten tietojen keräämisessä, käytössä ja tallentamisessa. Google – mukaan lukien Google LLC ja sen 100-prosenttiset tytäryhtiöt USA:ssa – vakuuttaa sertifioinnilla noudattavansa Privacy Shield -periaatteita. Lisätietoja löytyy osoitteesta https://policies.google.com/privacy/frameworks.

Emme voi vaikuttaa siihen, mitä tietoja Google tosiasiallisesti kerää ja käsittelee. Google ilmoittaa kuitenkin, että yleensä voidaan käsitellä muun muassa seuraavia (myös henkilökohtaisia) tietoja:

  • Protokollatiedot (erityisesti IP-osoite)
  • Sijaintia koskevat tiedot
  • Yksiselitteiset sovellusnumerot
  • Evästeet ja vastaavat teknologiat

Kun olet kirjautuneena Google-tilillesi, Google voi liittää käsitellyt tiedot tiliasetuksistasi riippuen tiliisi ja käsitellä niitä henkilökohtaisina tietoina, ks. tähän liittyen erityisesti https://policies.google.com/privacy/partners.

Google suorittaa muun muassa seuraavia toimenpiteitä:

"Olosuhteista riippuen liitämme henkilökohtaisia tietoja palvelusta muista Google-palveluista peräisin oleviin (myös) henkilökohtaisiin tietoihin. Tällä tavalla helpotamme esimerkiksi sisältöjen jakamista ystäville ja tuttaville. Tiliasetuksistasi riippuen toimintasi muilla verkkosivuilla ja muissa sovelluksissa liitetään tarvittaessa henkilökohtaisiin tietoihisi Google-palvelujen ja Googlessa julkaistun mainonnan parantamiseksi." (https://policies.google.com/privacy)

Voit estää näiden tietojen suoran liittämisen kirjautumalla ulos Google-tililtäsi tai tekemällä tarvittavat muutokset Google-tilisi asetuksissa. Lisäksi voit estää evästeiden sijoittamisen – mikäli Google niitä sijoittaa – muuttamalla selaimesi asetuksia; huomaa kuitenkin, että siinä tapauksessa et mahdollisesti voi käyttää kaikkia tämän verkkosivun toimintoja. Tiedot evästeiden poistamisesta yleisimmissä selaimissa löydät esimerkiksi täältä:

Lisätietoja löytyy Googlen tietosuojakäytännöstä:

Tietoja Googlen yksityisyysasetuksista löydät osoitteesta https://privacy.google.com/take-control.html

 

7. Google Analytics

Käytämme verkkosivullamme Google Analyticsia, joka on Google Inc.:n (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA) verkkoanalyysipalvelu.

Google Analytics käyttää evästeitä, ts. tekstitiedostoja, jotka tallennetaan laitteellesi mahdollistaen niiden verkkosivujen käytön analyysin, joilla vierailet. Google Analytics käyttää myös verkkojäljitteitä (näkymätöntä grafiikkaa). Verkkojäljitteiden avulla voidaan analysoida tietoja, kuten kävijämäärät verkkosivuilla. Evästeiden ja verkkojäljitteiden avulla kootut tiedot verkkosivun käytöstä (mukaan lukien käyttäjien IP-osoitteet) siirretään Googlen palvelimelle mahdollisesti USA:han tai kolmansiin maihin ja tallennetaan siellä. Google voi luovuttaa näitä tietoja edelleen Googlen sopimuskumppaneille.

Tiedot Googlen Privacy Shield -sertifikaatista ja muut olennaiset tiedot, jotka koskevat Googlen suorittamaa tietojenkäsittelyä Google-palvelujen yhteydessä, löydät tämän tietosuojalausekkeen kappaleesta"6) Tietoja Google-palveluista". Google käsittelee seuraavia tietoja:

  • Online-tunnisteet (mukaan lukien evästetunnisteet)
  • IP-osoite
  • Laitetunnukset

Löydät yksityiskohtaiset tiedot käsiteltävistä tiedoista osoitteesta https://policies.google.com/privacy#infocollect kohdasta "Tiedot, joiden saaminen perustuu palveluidemme käyttöön" sekä osoitteesta https://privacy.google.com/businesses/adsservices/ .

Käytämme Google Analyticsia aina aktivoidulla IP-anonymisoinnilla ("anonymize IP"). Google lyhentää IP-osoitteen Euroopan unionin jäsenvaltioissa tai muissa ETA:n sopimusvaltioissa. Vain poikkeustapauksissa täydellinen IP-osoite siirretään Googlen palvelimelle USA:han ja lyhennetään siellä.

Olemme lisäksi Google Analyticsin käyttöä varten tehneet Googlen kanssa sopimuksen tietojen käsittelystä (GDPR 28 artikla). Google käsittelee tietoja puolestamme verkkosivun käytön analysoimiseksi, raporttien laatimiseksi meille verkkosivun aktiviteeteista sekä verkkosivun ja Internetin käyttöön liittyvien palvelujen toimittamiseksi meille. Google voi luovuttaa näitä tietoja tarvittaessa kolmannelle osapuolelle, mikäli se perustuu lainsäännökseen tai kolmas osapuoli käsittelee näitä tietoja Googlen puolesta.

Pyrimme Google Analyticsin käytöllä analysoimaan käyttäjien valintoja verkkosivullamme ja reagoimaan niihin. Näin voimme parantaa tarjontaamme jatkuvasti.

Tässä kuvatun henkilötietojen käsittelyn oikeusperusta on GDPR 6 artiklan 1 kohdan f alakohta. Oikeutettu etumme on se huomattava hyöty, jonka yllä kuvatut toiminnot tuovat tarjontaamme. Käyttäjien valintojen tilastollinen analyysi mahdollistaa tarjontamme muokkaamisen ja optimoinnin kiinnostuksen mukaan. Käsitellessään tietoja sopimuksen nojalla puolestamme Googlella on oikeus käyttää sopimuskumppaneita. Luettelo näistä sopimuskumppaneista löytyy osoitteesta https://privacy.google.com/businesses/subprocessors/.

Vastustamisoikeus

Sinulla on vastustamisoikeus.

Voit estää Googlea käsittelemästä tietojasi lataamalla ja asentamalla selaimen lisäosan seuraavasta linkistä:

https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Voit myös estää Google Analyticsia keräämästä tietoja napsauttamalla seuraavaa linkkiä. Se asettaa opt-out-evästeen, joka estää jatkossa tietojesi keräämisen, kun vierailet tällä verkkosivulla:Google Analytics deaktivieren.

Voit myös estää verkkojäljitteitä keräämästä tietoja lataamalla ja asentamalla selaimen lisäosan seuraavasta linkistä:

https://adblockplus.org/

Voit myös estää evästeiden sijoittamisen muuttamalla selaimesi asetuksia; huomaa kuitenkin, että siinä tapauksessa et mahdollisesti voi käyttää kaikkia tämän verkkosivun toimintoja. Muun muassa täältä saat tietoja siitä, kuinka poistat evästeet ja muutat evästeasetuksia yleisimmissä selaimissa:
Google Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647
Mozilla Firefox: https://support.mozilla.org/en-US/kb/delete-cookies-remove-info-websites-stored
Apple Safari: https://support.apple.com/kb/PH21411
Microsoft Internet Explorer: https://support.microsoft.com/en-gb/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies

Käsitellyt tiedot tallennetaan 26 kuukauden ajaksi, ja ne poistetaan automaattisesti tämän ajan kuluttua. Lisätietoja tietojen käsittelystä Google Analyticsin yhteydessä löytyy Googlen tietosuojalausekkeesta: https://support.google.com/analytics/answer/6004245 Tietoja Googlen yksityisyysasetuksista löytyy osoitteesta https://privacy.google.com/take-control.html?categories_activeEl=sign-in Henkilötietojen luovutusta ei määrätä laissa tai sopimuksessa, eikä se ole myöskään edellytys sopimuksen syntymiselle. Sinulla ei myöskään ole velvollisuutta luovuttaa henkilökohtaisia tietoja. Niiden luovuttamatta jättäminen johtaa kuitenkin olosuhteista riippuen siihen, että et voi käyttää verkkosivuamme tai et voi käyttää sen kaikkia ominaisuuksia.

 

8. Google Tag Manager
Käytämme verkkosivullamme Google Tag Manageria. Google Tag Manager on Google Inc.:n (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA) palvelu.

Google Tag Managerin avulla voimme liittää erilaisia koodeja ja palveluja jäsennellysti ja yksinkertaistetusti verkkosivullemme. Google Tag Manager ottaa käyttöön tai "aktivoi" liitettyjä tunnisteita. Kun tunniste aktivoidaan, Google kerää ja käsittelee olosuhteista riippuen tietoja (myös henkilökohtaisia tietoja). On mahdollista, että Google luovuttaa tietoja myös kolmannessa maassa olevalle palvelimelle.

Tiedot Googlen Privacy Shield -sertifikaatista ja muut olennaiset tiedot, jotka koskevat Googlen suorittamaa tietojenkäsittelyä Google-palvelujen yhteydessä, löydät tämän tietosuojalausekkeen kappaleesta"6) Tietoja Google-palveluista".

Google Tag Manager käsittelee etenkin seuraavia henkilökohtaisia tietoja:

  • Online-tunnisteet (mukaan lukien evästetunnisteet)
  • IP-osoite

Lisätietoja Google Tag Managerista löytyy verkkosivuilta https://www.google.com/analytics/tag-manager/use-policy/ sekä https://policies.google.com/privacy kohdasta "Tiedot, joiden saaminen perustuu palvelujemme käyttöön".

Lisäksi olemme Google Tag Managerin käyttöä varten tehneet Googlen kanssa sopimuksen tietojen käsittelystä (GDPR 28 artikla). Google käsittelee tietoja puolestamme tallennettujen tunnisteiden aktivoimiseksi ja palvelujen näyttämiseksi verkkosivullamme. Google voi luovuttaa näitä tietoja tarvittaessa kolmannelle osapuolelle, mikäli se perustuu lainsäännökseen tai kolmas osapuoli käsittelee näitä tietoja Googlen puolesta.

Jos olet deaktivoinut yksittäisiä seurantapalveluita (esim. opt-out-evästeellä), deaktivointi koskee kaikkia seurantatunnisteita, jotka Google Tag Manager liittää.

Google Tag Managerin käytöllä pyrimme helpottamaan ja selkeyttämään erilaisten palveluiden saatavuutta. Lisäksi Google Tag Manager optimoi erilaisten palveluiden latautumisajat.

Tässä kuvatun henkilötietojen käsittelyn oikeusperusta on GDPR 6 artiklan 1 kohdan f alakohta. Oikeutettu etumme on se merkittävä hyöty, joka saadaan integroimalla erilaisia palveluita Google Tag Managerin kautta. Google Tag Manager lyhentää verkkosivun ylläpito- ja latausaikaa sekä vähentää palvelimen ja liikenteen kuormitusta. Googlella on lisäksi oikeutettu etu kerättyihin (henkilökohtaisiin) tietoihin omien palveluiden parantamiseksi.

Vastustamisoikeus

Sinulla on vastustamisoikeus.

Voit estää Googlea käsittelemästä tietojasi lataamalla ja asentamalla selaimen lisäosan seuraavasta linkistä: Voit estää kaikkien Google Tag Managerin tunnisteiden lähettämisen. Napsauta tätä opt-out-linkkiä Google Tag Managerin deaktivointievästeen asettamiseksi selaimeesi. Huomaa kuitenkin, että deaktivoinnin seurauksena et mahdollisesti voi käyttää verkkosivuamme tai sen kaikkia ominaisuuksia.

Käsiteltyjä tietoja säilytetään vain niin kauan kuin se on tarpeen tarkoituksen saavuttamiseksi tai lakisääteisten vaatimusten täyttämiseksi. Henkilötietojen luovutusta ei määrätä laissa tai sopimuksessa, eikä se ole myöskään edellytys sopimuksen syntymiselle. Sinulla ei myöskään ole velvollisuutta luovuttaa henkilökohtaisia tietoja. Niiden luovuttamatta jättäminen johtaa kuitenkin olosuhteista riippuen siihen, että et voi käyttää verkkosivuamme tai et voi käyttää sen kaikkia ominaisuuksia.

 

9. Yhteydenotto
Voit ottaa meihin yhteyttä kirjepostilla, puhelimella, faksilla tai sähköpostilla.

Jos lähetät meille kirjepostia, voimme käsitellä etenkin osoitetietojasi (esim. suku- ja etunimi, katuosoite, asuinpaikka, postinumero), lähetyksen päiväys- ja kellonaikatietoja sekä tietoja, jotka itse annat kirjeessäsi.

Jos otat meihin yhteyttä puhelimitse, voimme käsitellä etenkin puhelinnumerotietojasi sekä keskustelun yhteydessä mahdollisesti nimi- ja sähköpostitietojasi, puhelun kellonaikatietoja sekä muita antamiasi tietoja.

Kun otat meihin yhteyttä faksilla, voimme käsitellä etenkin faksinumerotietoja tai lähettäjän tunnistetietoja sekä muita tietoja, jotka ilmenevät faksista.

Kun lähetät meille sähköpostia, käsittelemme etenkin sähköpostiosoitetietojasi, sähköpostin kellonaikatietoja sekä muita tietoja, jotka ilmenevät viestin tekstistä (mahdollisesti liitteineen).

Yllä olevien tietojen käsittelyn tarkoituksena on käsitellä yhteydenottopyyntö ja ottaa sen lähettäjään yhteyttä vastausta varten.

Tässä kuvatun henkilötietojen käsittelyn oikeusperusta on GDPR 6 artiklan 1 kohdan f alakohta. Oikeutettu etumme on tarjota sinulle mahdollisuus kääntyä puoleemme koska tahansa ja se, että voimme vastata kysymyksiisi.

Henkilökohtaiset tiedot poistetaan heti, kun tarkoitus, jota varten ne on kerätty, on saavutettu.

Vastustamisoikeus
Sinulla on vastustamisoikeus. Voit ilmoittaa vastustamisoikeuden käytöstä meille koska tahansa (esim. sähköpostilla osoitteeseen privacy@tente.com).

Henkilötietojen luovutusta ei määrätä laissa tai sopimuksessa, eikä se ole myöskään edellytys sopimuksen syntymiselle. Sinulla ei myöskään ole velvollisuutta luovuttaa henkilökohtaisia tietoja. Niiden luovuttamatta jättäminen voi kuitenkin olosuhteista riippuen johtaa siihen, että et voi käyttää yhteydenottomahdollisuutta tai me emme voi ottaa sinuun yhteyttä.

 

10. Yhteydenottolomake
Verkkosivullamme on yhteydenottolomake, jota voit käyttää liiketoimintaan liittyvään sähköiseen yhteydenottoon. Kun otat meihin yhteyttä tämän lomakkeen kautta, käsittelemme lomakkeen kenttiin annetut tiedot. Niistä seuraavat tiedot ovat pakollisia (*):

  • Etunimi
  • Sukunimi
  • Yritys
  • Toimiala
  • Osoite
  • Maa
  • Osavaltio
  • Sähköpostiosoite

Lisäksi voit halutessasi antaa muita tietoja. Käsittelemme samalla tavoin pakollisia ja vapaaehtoisia tietoja. Pakolliset tiedot ovat tarpeen, jotta voimme osoittaa oikean yhteyshenkilön pyynnön lähettäjälle. Globaalina yrityksenä käytämme keskitettyä CRM-järjestelmää, jolloin järjestelmä siirtää yhteydenotot pakollisten tietojen perusteella suoraan oikeaan toimipaikkaan ja asianmukaisille käsittelijöille. Kun viesti lähetetään, käsitellään lisäksi seuraavia tietoja:

  • IP-osoitteesi
  • Lähetyksen päiväys ja kellonaika
  • Suostumuksesi tietosuojalausekkeen soveltamiseen
  • Suostumuksesi mainosten vastaanottamiseen TENTEltä tai sen kieltäminen

Pakollisiin ja vapaaehtoisiin tietoihin liittyvien henkilökohtaisten tietojen käsittelyn tarkoituksena on käsitellä liiketoimintaan liittyvä yhteydenottopyyntö ja vastata siihen ottamalla yhteyttä pyynnön lähettäjään. Oikeusperusta antamiesi henkilökohtaisten tietojen käsittelemiseksi liiketoimintaan liittyvän yhteydenpidon puitteissa on GDPR 6 artiklan 1 kohdan b alakohta. Muita yhteydenottolomakkeen lähettämisen aikana käsiteltäviä henkilökohtaisia tietoja (IP-osoite, lähetyksen päiväys ja kellonaika) käytetään estämään yhteydenottolomakkeen väärinkäyttö ja – mikäli annettu – dokumentoimaan suostumus tietosuojakäytännön soveltamiseen tai tietosuojakäytännön tiedoksisaanti. Oikeusperustana on oikeutettu etumme GDPR 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan mukaisesti. Meillä on oikeutettu etu estää tai osoittaa yhteydenottolomakkeen väärinkäyttö. Lisäksi meillä on oikeutettu etu kirjata suostumuksesi tietosuojakäytännön soveltamiseen ja/tai tietosuojakäytännön tiedoksisaanti. Jos olet suostunut mainontaan, käsittelemme tietoja myös tätä tarkoitusta varten. Tämän tietojenkäsittelyn oikeusperustana on oikeutettu etumme GDPR 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan mukaan. Meillä on oikeutettu etu käsitellä liiketoimintaan liittyvässä yhteydenottopyynnössä antamiasi tietoja, jotta voimme antaa sinulle tietoja tuotteistamme. Käsiteltyjä tietoja säilytetään vain niin kauan kuin se on tarpeen tarkoituksen saavuttamiseksi tai lakisääteisten vaatimusten täyttämiseksi. Yhteydenottolomakkeen lähettämisen aikana lisäksi kerättyjä henkilökohtaisia tietoja säilytetään vain niin kauan kuin se on tarpeen tarkoituksen saavuttamiseksi tai lakisääteisten vaatimusten täyttämiseksi. Tietojen vastaanottajat ovat TENTE International GmbH, joka käsittelee tietoja sopimuksen nojalla, sekä isäntäpalvelin, joka on TENTE Internationalin sopimuskumppani. Siltä osin kuin tietojesi käsittely perustuu oikeutettuun etuumme, sinulla on vastustamisoikeus.

Vastustamisoikeus

Voit käyttää vastustamisoikeuttasi ilmoittamalla siitä meille koska tahansa (esim. sähköpostitse osoitteeseen privacy@tente.com ).

Henkilötietojen luovutusta ei määrätä laissa tai sopimuksessa, eikä se ole myöskään edellytys sopimuksen syntymiselle. Sinulla ei myöskään ole velvollisuutta luovuttaa henkilökohtaisia tietoja. Niiden luovuttamatta jättäminen voi kuitenkin olosuhteista riippuen johtaa siihen, että et voi käyttää yhteydenottolomaketta.

 

11. Rekisteröinti & CAD-palvelu
Voit perustaa verkkosivullamme käyttäjätilin ja rekisteröityä myös CAD-palveluun. Niistä seuraavat tiedot ovat pakollisia (*):

  • Etunimi
  • Sukunimi
  • Yritys
  • Toimiala
  • Osoite
  • Maa
  • Osavaltio
  • Sähköpostiosoite

Lisäksi voit halutessasi antaa muita tietoja. Käsittelemme samalla tavoin pakollisia ja vapaaehtoisia tietoja. Pakolliset tiedot ovat tarpeen, jotta voimme osoittaa oikean yhteyshenkilön käyttäjätilillesi. Globaalina yrityksenä käytämme keskitettyä CRM-järjestelmää, jolloin järjestelmä siirtää käyttäjätilin pakollisten tietojen perusteella suoraan oikeaan toimipaikkaan ja asianmukaisille käsittelijöille. Kun viesti lähetetään, käsitellään lisäksi seuraavia tietoja:

  • IP-osoitteesi
  • Lähetyksen päiväys ja kellonaika
  • Suostumuksesi tietosuojalausekkeen soveltamiseen
  • Suostumuksesi mainosten vastaanottamiseen TENTEltä tai sen kieltäminen

Henkilökohtaisten tietojen käsittelyn tarkoitus pakollisten ja vapaaehtoisten tietojen yhteydessä on asettaa käytettäväksesi käyttäjätili, joka osoitetaan oikeaan toimipaikkaan ja jota voimme käyttää tulevissa tilauksissa. Sisäisen reitityksemme avulla voimme optimoida asiakastuen ja sisäiset prosessit sekä osoittaa sinulle asianmukaisen käsittelijän ja yhteyshenkilön. Oikeusperusta antamiesi henkilökohtaisten tietojen käsittelylle on GDPR 6 artiklan 1 kohdan b alakohta. Muita rekisteröitymisen lähetysaikana käsiteltäviä henkilökohtaisia tietoja (IP-osoite, lähetyksen päiväys ja kellonaika) käytetään estämään väärinkäyttö ja dokumentoimaan – mikäli annettu – suostumus tietosuojakäytännön soveltamiseen ja/tai tietosuojakäytännön tiedoksisaanti. Oikeusperustana on oikeutettu etumme GDPR 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan mukaisesti. Meillä on oikeutettu etu estää tai osoittaa rekisteröitymistoimintomme väärinkäyttö. Lisäksi meillä on oikeutettu etu kirjata suostumuksesi tietosuojakäytännön soveltamiseen ja/tai tietosuojakäytännön tiedoksisaanti. Jos olet suostunut mainontaan, käsittelemme tietoja myös tätä tarkoitusta varten. Tämän tietojenkäsittelyn oikeusperustana on oikeutettu etumme GDPR 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan mukaan. Meillä on oikeutettu etu käsitellä liiketoimintaan liittyvässä yhteydenottopyynnössä antamiasi tietoja, jotta voimme antaa sinulle tietoja tuotteistamme. Käsiteltyjä tietoja säilytetään vain niin kauan kuin se on tarpeen tarkoituksen saavuttamiseksi tai lakisääteisten vaatimusten täyttämiseksi. Rekisteröitymislomakkeessa annettuja tietoja käsitellään vain niin kauan kuin toimintojen käyttöönotto edellyttää. Lomakkeen lähetyksen aikana lisäksi kerättyjä henkilökohtaisia tietoja säilytetään vain niin kauan kuin se on tarpeen tarkoituksen saavuttamiseksi tai lakisääteisten velvollisuuksien täyttämiseksi. Tietojen vastaanottajat ovat TENTE International GmbH, joka käsittelee tietoja sopimuksen nojalla, sekä isäntäpalvelin, joka on TENTE Internationalin sopimuskumppani. Siltä osin kuin tietojesi käsittely perustuu oikeutettuun etuumme, sinulla on vastustamisoikeus.

Vastustamisoikeus Voit käyttää vastustamisoikeuttasi ilmoittamalla siitä meille koska tahansa (esim. sähköpostitse osoitteeseen privacy@tente.com ).

Henkilötietojen luovutusta ei määrätä laissa tai sopimuksessa, eikä se ole myöskään edellytys sopimuksen syntymiselle. Sinulla ei myöskään ole velvollisuutta luovuttaa henkilökohtaisia tietoja. Niiden luovuttamatta jättäminen voi kuitenkin olosuhteista riippuen johtaa siihen, että et voi käyttää yhteydenottolomaketta.

 

12. Tilaus verkkokaupassa
Voit verkkosivullamme tehdä tilauksen verkkokaupassa. Verkkokauppatilauksen yhteydessä käsitellään etenkin seuraavia tietoja:

  • Etunimi
  • Sukunimi
  • Yritys
  • Toimiala
  • Osoite
  • Maa
  • Osavaltio
  • Sähköpostiosoite
  • Maksutiedot

Tiedot perustuvat kuhunkin tilaus- tai syöttölomakkeeseen. Henkilökohtaisten tietojen käsittelyn tarkoituksena on käsitellä tilaus ja täyttää sopimus. Tässä kuvatun henkilökohtaisten tietojen käsittelyn oikeusperusta on GDPR 6 artiklan 1 kohdan b alakohta. Lisäksi käsittelemme IP-osoitetietojasi sekä tilauksen päiväys- ja kellonaikatietoja, jotta tiedot voidaan tarkistaa väärinkäyttöä epäiltäessä. Oikeusperusta on GDPR 6 artiklan 1 kohdan f alakohta. Meillä on oikeutettu etu tunnistaa petolliset tilaukset verkkokaupassamme ja ryhtyä tarpeellisiin toimenpiteisiin niiden johdosta. Tiedot, joita käsittelemme sopimuksen tekemiseen liittyen, voidaan luovuttaa kuljetusliikkeelle, mikäli se on tarpeen sopimuksen täyttämiseksi. Maksutietosi voidaan luovuttaa luottolaitokselle, mikäli se on tarpeen maksun käsittelemiseksi. Lisäksi isäntäpalvelimemme tietoja käsitellään puolestamme sopimuksen nojalla. Noudatamme lakisääteisiä säilytysvelvollisuuksia. Olemme velvollisia säilyttämään tiettyjä asiakirjoja jopa 10 vuoden ajan. Kun sopimus on täytetty, sopimustiedot suojataan ja poistetaan määräajan kuluttua. Oikeusperusta on GDPR 6 artiklan 1 kohdan c alakohta. Muut tiedot (etenkin IP-osoite) poistetaan, kun niitä ei enää tarvita niiden keräämisen tarkoituksiin. Siltä osin kuin tietojesi käsittely perustuu oikeutettuun etuumme, sinulla on vastustamisoikeus.

Vastustamisoikeus

Voit käyttää vastustamisoikeuttasi ilmoittamalla siitä meille koska tahansa (esim. sähköpostitse osoitteeseen privacy@tente.com ).

Henkilötietojen luovutusta ei määrätä laissa tai sopimuksessa. Se on kuitenkin edellytys tilauksen tekemiseksi verkkokaupassamme. Sinulla ei ole velvollisuutta luovuttaa henkilökohtaisia tietoja. Niiden luovuttamatta jättämisen seurauksena on kuitenkin se, että et voi tehdä tilauksia.

 

13. Luottokorttimaksu (Ingenico)
Voit suorittaa meille maksun luottokortilla. Maksun käsittelee palveluntarjoaja "Ingenico". Ingenico-palvelun tarjoaa Saksassa Ingenico Payment Services GmbH, Daniel-Goldbach-Str. 17-19, D-40880 Ratingen, puhelin: 02102 9979-0, sähköposti: info.mc@ingenico.com. Ingenico mahdollistaa sen, että maksu meille voidaan suorittaa luottokortilla. Ingenico käsittelee maksutapahtuman suoraan. Ingenico PCI DSS -standardoitu. PCI DSS on tietoturvastandardi, jonka ovat kehittäneet suuret luottokorttiyhtiöt (American Express, Discover, JCB, MasterCard ja Visa) luottokorttitietojen käsittelyn valvonnan parantamiseksi ja petosten vähentämiseksi. Annat tietosi Ingenicon TLS-suojatulle verkkosivulle. Maksuprosessiin liittyvän tietojenkäsittelyn tarkoituksena on hakemuksesi arviointi, sopimuksen laadinta ja täytäntöönpano sekä maksun käsittely. Käsittelyn oikeusperusta on GDPR 6 artiklan 1 kohdan b alakohta. Ingenico tarkastaa automaattisesti, voidaanko tapahtuma suorittaa. Mikäli Ingenicon mukaan tapahtuma ei ole mahdollinen, maksua ei voida suorittaa ja tilausprosessi keskeytyy. Kun tapahtuma on suoritettu, saamme maksun suoraan Ingenicolta; maksutietojasi ei siirretä meille. Henkilökohtaisten tietojen luovutus on edellytys sopimuksen syntymiselle. Niiden luovuttamatta jättämisen seurauksena sopimusta ei voida tehdä. Lisätietoja Ingenicosta löydät osoitteesta https://ingenico.de/payment-services

 

14. "Sosiaaliset verkot & ulkoiset linkit"
Olemme tämän verkkosivun lisäksi esillä myös erilaisissa sosiaalisissa medioissa, joille pääset verkkosivulla olevien kuvakkeiden kautta. Kun vierailet tällaisella sivustolla, henkilötietojasi siirtyy mahdollisesti sosiaalisen verkon tarjoajalle. Tälle sosiaaliselle medialle konkreettisesti antamiesi tietojen tallentamisen lisäksi on mahdollista, että sosiaalisen verkon tarjoaja käsittelee myös muita tietoja. Lisäksi sosiaalisen verkon tarjoaja käsittelee mahdollisesti sen tietokonejärjestelmän tärkeimpiä tietoja, josta käsin vierailu tapahtuu – esimerkiksi IP-osoite, käytössä oleva prosessorityyppi ja selainversio lisäosineen. Mikäli olet tällaisella sivustolla vierailun aikana kirjautuneena henkilökohtaiselle käyttäjätilillesi, tämä verkko voi kohdentaa vierailun tiliisi. Sosiaaliseen mediaan liittyvän tietojen käsittelyn tarkoitus ja laajuus, tietojen käsittelytapa sekä siihen liittyvät oikeutesi löytyvät kunkin rekisterinpitäjän käytännöistä, esim.: Facebook: https://www.facebook.com/about/privacy/ Twitter: https://twitter.com/privacy Google: https://policies.google.com/privacy Verkkosivullamme on myös muita linkkejä ulkoisille sivustoille, emmekä voi vaikuttaa tietojen käsittelyyn näillä vierailla sivustoilla.

 

15. Lomake unohtuneen salasanan palauttamiseksi
Verkkosivullamme on lomake, jota voit käyttää unohtuneen salasanan palauttamiseen. Kun käytät tätä lomaketta, käsittelemme syöttökenttään antamaasi sähköpostiosoitetta. Kun pyyntö lähetetään, seuraavat tiedot tallennetaan:

  • IP-osoitteesi
  • Lähetyksen päiväys ja kellonaika

Henkilökohtaisten tietojen käsittelyn tarkoituksena on käsitellä pyyntösi unohtuneen salasanan palauttamiseksi ja ottaa sinuun yhteyttä pyyntöön vastaamiseksi. Muita lähetyksen aikana käsiteltyjä henkilökohtaisia tietoja (IP-osoite, lähetyksen päiväys ja kellonaika) käytetään estämään toiminnon väärinkäyttö. Tässä kuvatun henkilötietojen käsittelyn oikeusperusta on GDPR 6 artiklan 1 kohdan f alakohta. Oikeutettu etumme on tarjota sinulle mahdollisuus ottaa meihin milloin tahansa yhteyttä, jotta voimme lähettää sinulle uuden salasanan. Henkilökohtaisia tietoja käsitellään vain niin kauan kuin se on tarpeen toiminnon suorittamiseksi. Salasanan palauttamislomakkeen lähetyksen aikana lisäksi kerättyjä henkilökohtaisia tietoja säilytetään vain niin kauan kuin se on tarpeen tarkoituksen saavuttamiseksi tai lakisääteisten vaatimusten täyttämiseksi. Tietojen vastaanottajat ovat TENTE International GmbH, joka käsittelee tietoja sopimuksen nojalla, sekä isäntäpalvelin, joka on TENTE Internationalin sopimuskumppani.

Vastustamisoikeus

Sinulla on aina oikeus vastustaa henkilökohtaisten tietojesi käsittelyä. Voit ilmoittaa vastustamisoikeuden käytöstä meille koska tahansa (esim. sähköpostilla osoitteeseen privacy@tente.com).

Henkilötietojen luovutusta ei määrätä laissa tai sopimuksessa, eikä se ole myöskään edellytys sopimuksen syntymiselle. Sinulla ei myöskään ole velvollisuutta luovuttaa henkilökohtaisia tietoja. Niiden luovuttamatta jättäminen johtaisi kuitenkin siihen, että et voi pyytää uutta salasanaa.

 

16. Tietoturvallisuus
Turvaamme verkkosivumme ja muut järjestelmät teknisillä ja organisatorisilla toimenpiteillä tietojesi katoamisen, tuhoutumisen ja luvattoman pääsyn, muutoksen tai käsittelyn varalta. Jatkuvasta valvonnasta huolimatta kaikilta vaaroilta ei aina voida suojautua.

 

17. Tietosuojalausekkeen muutokset
Lain tai yrityksen sisäisten prosessien muutokset voivat vaatia tämän tietosuojalausekkeen muokkaamista. Tällaisessa tapauksessa ilmoitamme muutoksesta otsakkeen "Tietosuojalauseke" yläpuolella. Sinulla on yleinen oikeus peruuttaa antamasi suostumukset. Huomaa, että (jos et käytä peruutusoikeuttasi) tietosuojalausekkeen uusin versio on voimassa.

 

18. Peruuttaminen
Sinulla on oikeus milloin tahansa peruuttaa aiemmin antamasi suostumukset ilman, että se vaikuttaa ennen peruutushetkeä suostumuksellasi tapahtuneen tietojenkäsittelyn laillisuuteen.

 

19. Rekisteröidyn oikeudet
Sinulla on seuraavat perustavat oikeudet:

  • Oikeus saada pääsy tietoihin (GDPR 15 artikla)
  • Oikeus tietojen oikaisemiseen (GDPR 16 artikla)
  • Vastustamisoikeus (GDPR 21 artikla)
  • Oikeus tietojen poistamiseen (GDPR 17 artikla)
  • Oikeus käsittelyn rajoittamiseen (GDPR 18 ja seur. artikla)
  • Oikeus tietojen siirrettävyyteen (GDPR 20 artikla)

Mikäli sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä osoitteeseen privacy@tente.com . Huomaa, että meidän on tämänkaltaisten yhteydenottojen yhteydessä varmistuttava siitä, että kyseessä on rekisteröity henkilö. Sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle sen rajoittamatta muita hallinnollisia muutoksenhakukeinoja tai oikeussuojakeinoja. Verkkosivullamme ei käytetä automaattista päätöksentekomenettelyä.

 

Versio: 25.5.2018