Hur TENTE skapar lösningar med extra fördelar.

Read more

Ett designprojekt och ett tydligt uppdrag: högsta tänkbara harmoni.

Case Studies

En rulle som vi gläder en särskild partner med, nämligen miljön.

Case Studies

En rulle som vi gläder en särskild partner med, nämligen miljön.

Produktfamiljer

Upptäck våra produktfamiljer

Våra produktfamiljer
Online produktkatalog

Här finner du vår produktkatalog

Till våran produktkatalog
About

Vi flyttar världen - i mer än 90 år

Read more

TENTE - en komplett värld av hjul och rullar


"Better Mobility. Better Life." – Vi är trogna detta motto och tar dig framåt med våra mobilitetslösningar!

Service för hjul och rullar över hela världen

Med vår a hjul och rullar köper du mer mobilitet och tack vare detta förbättrade arbetsförhållanden och en högre livskvalitet. Sedan mer än 90 år har vi sett det som vår uppgift att producera hjul och rullar.

Sedan företaget grundades i orten TENTE i Wemelskirchen 1923 har vi ständigt vidareutvecklats och vi finns idag på alla fem kontinenterna.

Som Europas största tillverkare av rullar och hjul har vi genom hårt arbete skaffat oss en enastående ställning på marknaden tack vare våra produkters höga kvalitet, vår mångåriga erfarenhet och våra innovativa speciallösningar. Vi har den rätta lösningen till varje tillämpning – från varuvagnar via sjukhussängar till låglyftande truckar som transporterar gods som väger flera ton.

Individuell måttillverkning av tillverkaren av hjul och rullar TENTE

Hjulen och rullarna tillverkas av material av mycket hög kvalitet som massivt gummi och plast. Vi agerar alltid framtidsinriktat och sätter värde på en förutseende och hållbar produktion med material som är skonsamma för miljön. Utöver produkternas kvalitet satsar vi även på en tilltalande design. Våra rullar och hjul har redan belönats med designpriser många gånger.

Om du vill köpa hjul och rullar som är utformade för speciella utmaningar är vi alltid den rätta kontakten. Våra erfarna tekniker utvecklar speciallösningar exakt enligt dina idéer. Kontakta gärna våra vänliga medarbetare om du har frågor om våra produkter eller om du är intresserad av en specialanpassad tillverkning. Vi gläder oss åt att kunna hjälpa dig till ökad mobilitet!