Sistematski Vam pomazemo da pronadjete pravi tocak

Vrlo dobro zavarenoPreciznom analizom primene i uslova okoline brzo i lako ćete pronaći idealan točkić za pojedinačno područje primene.

Preciznom analizom uslova upotrebe i okoline brzo i lako ćete pronaći idealan tocak za pojedinacno područje primene.

Zbog vrlo različitih područja primene ne postoji recept prema kojem možete odabrati svoj tocak. Međutim, uglavnom možemo reći da su mnogi zahtevi međusobno promenjivi. Ovaj tehnički savetnik pruža detalje o važnim karakteristikama za odabir i razloge zašto su oni važni u pojedinom slučaju. U delu o proizvodima pronaći ćete naš proizvodni program prema težištima primene. Sve isporučive komponente proizvoda su navedene u serijskim kombinacijama. U slučaju posebnih želja, molimo da nas kontaktirate sa svojim zahtevima. Kako bismo vam olakšali odabir i narudžbinu, razvili smo logički sastav artikala. On jednostavnim sledom brojeva imenuje sva obeležja TENTE tockova.

Ako odabir tockova radije želite da prepustite našim savetnicima za klijente ili imate posebna pitanja, to naravno nije problem. U delu za prodaju na našoj početnoj stranici možete pronaći savetnika.
Materijal

Nijedan tocak nece podjednako ispuniti sva ocekivanja


Više informacija

Faktori koji određuju trend

Nisu svi točkići napravljeni jednaki. Oni moraju da ispune određene uslove koji zavise od njihove primene. Izbor točkića koji je odgovarajući za vas zavisi od mnogo različitih kriterijuma.


Više informacija

Hemijska otpornost

Sto preciznije znate u kojim uslovima vasi tockovi treba da se koriste, to bolje cete i koordinisati njima u datim uslovima.


Više informacija

Ležaj točka

Svaki tocak je bezvredan bez prvoklasnog lezaja. Samim tim , mi preporucujemo lezajeve koji su optimalni sa odredjenu namenu i koji garantuju potrebne sigurnosne rezerve.


Više informacija

Obrtni ležaj

Pokretljivost i fleksibilnost su najveće prednosti pri upotrebi gotovo svakog točkića. Ležaj obrtnog točkića čini da sve funkcioniše lako i besprekorno.


Više informacija

Priključci

Optimalni tip priključka određuje funkcionalnost vašeg proizvoda i efikasnost vaše proizvodnje. Pmoću proverenih i inovativnih koncepata, kompanija TENTE nudi optimalno rešenje za svaki zahtev...


Više informacija