Wielen fabrikant

Mobiliteit van de marktleider – Wielen fabrikant, TENTE, houdt u in bewegingAls wielenfabrikant weten wij dat de uitvinding van het wiel één van de belangrijkste ontdekkingen in de geschiedenis van de mensheid was. Het wiel maakte de mensheid mobiel waardoor tot nu toe onvoorstelbare vooruitgang kon worden geboekt. De laatste 90 jaar hebben gemotiveerde medewerkers van TENTE dag in dag uit gewerkt om mensen verder te mobiliseren en daardoor doorgaan met het verbeteren van onze wereld. Als wielenfabrikant zijn we goed op de hoogte dat mobiliteit tot betere arbeidsomstandigheden leidt en daarom de kwaliteit van het leven in vele industriële sectoren verhoogt. Het is niet voor niets dat ons motto is: "Better mobility. Better life."

De wielenfabrikant TENTE produceert wieltjes voor de vier marktsegmenten Institutioneel, Industrieel, Medisch en Zwaarlast. Of het nu om een winkelwagentje, ziekenhuis bed of vervoer van extreme belasting gaat, wij bieden de juiste oplossing voor elke toepassing. Als wielenfabrikant zijn kwaliteit en functie niet de enige zaken die van belang zijn voor ons, maar ook een aantrekkelijk design. Vele professionals designers waardeerden het uiterlijk van onze wielen ook wat in meerdere designprijzen vanuit de industrie heeft geleid.

Als fabrikant van wielen werken we hand in hand met u om een oplossing te vinden voor elke nieuwe uitdaging. En in het proces zijn we er zeker van dat u onder de indruk zult zijn van onze bevoegde en toegewijde service wereldwijd. Mede dankzij onze strenge kwaliteitscontrole kunt u er zeker van zijn dat wij uw competente partner zijn als het gaat om mobiliteitsoplossingen in de toekomst.

Sinds haar oprichting in Wermelskirchen in 1923, is de wielenfabrikant TENTE uitgegroeid van een kleine fabriek tot een zakelijke consortium dat vandaag bekend en vertegenwoordigd is op alle vijf continenten. We zijn niet alleen Europa ‘s grootste wielenfabrikant, maar ook marktleider van de ziekenhuisbed wielen sector. Dit was, en is nog steeds, mogelijk gemaakt dankzij de uitstekende kwaliteit van onze producten, met behulp van de nieuwste productiemethoden en onze jarenlange ervaring in combinatie met een flair voor innovatie. Wij vertrouwen niet alleen op de baanbrekende ideeën, maar kijken ook naar de toekomstige generaties: We produceren op een duurzame en toekomstgerichte wijze met gebruikmaking van milieuvriendelijke materialen.

Ga naar onze TENTE product aanbod