De uitvinding van het wiel is waarschijnlijk niet alleen de belangrijkste technische concept onder 's-werelds baanbrekende uitvindingen; tot op de dag blijft het verkeer, efficiëntie en vooruitgang waarborgen. 
Het beweegt personen en goederen en neemt de ontwikkeling van onze maatschappij voortwaarts. 
Met state-of-the-art middelen brengt TENTE deze mobiliteit in de eenentwintigste eeuw.

Het bedrijf

Ons doelDe uitvinding van het wiel is waarschijnlijk niet alleen de belangrijkste technische concept onder 's-werelds baanbrekende uitvindingen; tot op de dag blijft het verkeer, efficiëntie en vooruitgang waarborgen.
Het beweegt personen en goederen en neemt de ontwikkeling van onze maatschappij voortwaarts.
Met state-of-the-art middelen brengt TENTE deze mobiliteit in de eenentwintigste eeuw.


Better Mobility. Better Life.
Dat is ons motto. Het is waar wij in geloven en waar we dag na dag voor werken. Over de hele wereld streven onze medewerkers ernaar verantwoordelijkheid op zich te nemen om de wielenwereld een verdere stap vooruit te doen zetten. Zij doen dat met volledige toewijding en uit volle overtuiging.

Onze missie
"Mobiliteit” is van essentieel belang voor de moderne samenleving en alle individuen. Wij bij TENTE leveren graag onze bijdrage aan het verbeteren van de omstandigheden, de manier waarop mensen werken en hun arbeidsomstandigheden. Openheid is kenmerkend voor ons. Eerlijk en open over onze doelstellingen, waarden, benaderingen, processen en successen. Deze transparantie leidt tot een partnerschap met onze klanten en leveranciers die is gebaseerd op vertrouwen.

Wij zijn een betrouwbare partner voor wielen en zwenkwielen en de daarbij bijbehorende processen, systemen en oplossingen. "Vandaag werken we altijd voor de oplossingen voor morgen”.
Ons voornaamste doel:
“TENTE zal slechts op een duurzame basis winstgevend blijven als we blijvend tevreden klanten hebben".


Ons marktsegment

Better Mobility. Better Life. In overeenstemming met onze bedrijfsfilosofie combineren we compromisloze kwaliteit en toekomstperspectief ideeën over alles wat te maken heeft met zwenkwielen. Wij denken met u – en wij denken vooruit.


Meer informatie


Wat kenmerkt ons

TENTE werkt reeds meer dan 90 jaar aan verbetering van een uitvinding die het leven van de mensheid als geen ander heeft veranderd: het wiel.


Meer informatie


Onze succes stories

Niet alleen productontwikkelingen maken ons werk uniek. Keer op keer zoekt TENTE, met alle betrokken partners, volledig nieuwe benaderingen om echte toegevoegde waarde te creëren.


Meer informatie