Heavy-duty wielen

Deze wielen maken vervoer van zware goederen makkelijkExtreme gewichten vereisen extreme wielen. Wanneer enorme steigers, enorme kranen of superzware vorkheftrucks moeten worden verplaatst, zijn uitzonderlijke prestaties nodig. Onze "speciale eenheid" is er juist voor dit soort toepassingen. Onze TENTE zwaarlast wielen werden specifiek ontworpen voor het vervoer van zware ladingen. Ze worden meestal gebruikt in havens en luchthavens, door het leger of voor het vervoer van goederen in fabrieken.

Hun stevige constructie, met een zware velg gemaakt van gietijzer of staal, kan gewichten van enkele honderden kilo tot zelfs 12 ton per wiel aan. Ondanks de hoge belasting kunnen zij altijd juist en moeiteloos worden gemanoeuvreerd zodat u uw zware goederen veilig naar hun bestemming kunt verplaatsen. Deze uitstekend functionerende zwaarlast wielen maken het vervoeren van hoge gewichten plotseling een fluitje van een cent. De kwalitatief hoogwaardige blauw-gepassiveerd oppervlaktebehandeling betekent dat deze wielen lange tijd kunnen worden gebruikt.
TENTE biedt zwaarlast wielen als zwenkwiel, bokwiel, zwenkwiel met dubbele rem of zwenkwiel met fixeerinrichting. Vind het juiste wiel voor uw toepassing, wij helpen u graag om u te adviseren met betrekking tot materiaal, eigenschappen en draagvermogen. We kunnen ook met aangepaste oplossingen komen voor uw specifieke toepassingen.
Veiligheid staat voorop bij het vervoer van zware voorwerpen en juist hierom moeten zwaarlast wielen worden gemaakt van materiaal dat absoluut betrouwbaar is. Wij ontwikkel(d)en langdurige testen om de omstandigheden te simuleren, met verschillende gewichten op verschillende ondergronden, inclusief obstakels, en onder verschillende omstandigheden. Dit is de enige manier om ervoor te zorgen dat ieder zwaarlast wiel wat in gebruik gaat worden genomen van de hoogste kwaliteit is met een lange levensduur en betrouwbare service. Wij garanderen u het best mogelijke draagvermogen, daar zijn onze "sterke jongens" immers voor.

Ga naar onze TENTE product aanbod