Gebruikersvoorwaarden

TENTE CAD serviceSpeciale CAD Service Condities

1) Gebruikersbeperkingen

Alle CAD files blijven eigendom van TENTE International GmbH en mag uitsluitend voor eigen gebruik worden toegepast. Het is expliciet verboden deze data aan derden aan te bieden zonder schriftelijke toestemming van TENTE International GmbH op straffe van een dwangsom van € 5.100 per overtreding.


II. Nauwkeurigheid van afmetingen

Wij kunnen de juistheid van de verstrekte CAD gegevens niet garanderen. Dimensionale toleranties kunnen bij sommige producten voorkomen en zijn onderworpen aan het "bouw" ontwerp. Neem in geval van twijfel contact op met een van onze vertegenwoordigers.


III. Veranderingen

De CAD overgebrachte gegevens zijn niet onderworpen aan om het even welke update dienst.
Tente International GmbH behoudt zich het recht voor veranderingen op elk ogenblik te maken. In het geval van technische veranderingen zal de klant voor het maken van de update verantwoordelijk zijn.


IV. Gebruik van gegevens

Alle CAD gegevens verzoeken worden geregistreerd. Tente mag deze gegevens gebruiken voor klantendienst doeleinden. De gegevens zullen niet worden doorgegeven aan bedrijven die geen deel van Tente marketing uitmaken.


V. Jurisdictie

Om het even welke geschillen die van deze contractuele verhouding het gevolg zullen zijn zullen naar voren aan het aangewezen hof worden gebracht waar het hoofdkantoor of de leverancierstak in levering moeten rapporteren, als de gebruiker een geregistreerde handelaar, wettelijke entiteit van de openbare wet of het openbare afzonderlijke landgoed is. De leverancier zal ook het recht hebben een actie bij het hoofdkantoor van de klant in te dienen.


De TENTE CAD-dienst wordt geleverd door CADENAS GmbH.
Lees ook de gebruiksvoorwaarden op http://www.cadenas.de/terms-of-use-3d-cad-models


TENTE International GmbH
Konrad-Adenauer-Ufer 7
D - 50668 Köln
Registergericht Köln HRB 59645

Directeuren:
Diplom Kaufmann Peter Fricke
Diplom Ökonom Peter Helmert

BTW Idenficatie nummer: DE 190 161 774

© Copyright: herdruk of kopiëren, geheel of gedeeltelijk, is niet toegestaan zonder de uitdrukkelijke toestemming van TENTE International GmbH.